Primar: Cine credeți că este ”promotorul” angajărilor de la CEO? Eu sunt

Complexul Energetic Oltenia va angaja în perioada următoare mai mulți tineri cu vârste de până în 29 de ani pe posturile de electricieni și lăcătuși mecanici, fiind vorba despre 60 de persoane. Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că el este ”promotorul” acestor angajări.

Primarul Cotojman a mai spus și faptul că a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care îi încurajează pe tinerii din localitatea sa să meargă la primărie, tocmai pentru a-i ajuta.

”În primul rând as vrea să vă spun că promotorul acestor acțiuni de angajare a tinerilor până în 29 de ani de către Complexul Energetic Oltenia sunt eu. Acest lucru s-a născut atunci când eu mergeam la CEO și discutam de oportunitatea deschiderii perimetrului de la Seciuri. Am scos în evidență că există un plan guvernamental prin care CEO poate angaja tineri de până la 29 de ani după calificările cerute, astfel se va îmbunătăți și forța fizică, mai ales că sunt mulți cei care vor merge la pensie. Acest lucru s-a rezolvat, iar CE Oltenia poate face aceste angajări. Am făcut și un anunț ca mai mulți cetățeni de la Roșia de Amaradia să fie angajați, tocmai pentru a-i ajuta. Sper să fie cât mai mulți angajați din localitatea noastră”, a spus Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia, la Radio Infinit.  

Compania a anunțat concurs pentru 60 de posturi de lăcătuș și electrician în carierele Roșia, Roșiuța, Jilț Sud, Jilț Nord, Tismana și Pinoasa.

Persoanele interesate trebuie să se înregistreze la AJOFM Gorj ca fiind în căutarea unui loc de muncă, înainte de 15 noiembrie.

Persoanele care se înscriu la concurs trebuie să aibă sub 29 de ani.

Vizualizări: 5,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: