Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târgul auto din Târgu Jiu, închis a treia oară

Pandemia provocată de noul coronavirus a închis din nou târgul auto din municipiul Târgu Jiu. Este a treia oară când activitatea din piața de mașini a fost închisă din cauza acestui virus. Decizia a fost luată in cadrul ședinței extraordinare de miercuri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgenta.

Reprezentanții ISU Gorj spun că activitatea va fi întreruptă pe o perioadă de 14 zile, conform analizei făcute de către Direcția de Sănătate Publică Gorj.

”În conformitate cu analiza DSP privind riscul epidemiologic și biologic din județul Gorj în perioada 21 octombrie-e noiembrie 2020, se aprobă ca activitatea târgului auto din Târgu Jiu să fie suspendată pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 4 noiembrie 2020”, a spus Camelia Petrache, reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.  

Vizualizări: 1,481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: