Primar PD-L, în primul rând la Congresul PSD

Surpriză mare pentru delegaţii PSD Gorj la Congresul de săptămâna trecută pe care partidul lor l-a organizat la Bucureşti. În mijlocul lor a apărut la un moment dat primarul PDL de la Padeş, Mihăiţă Troacă, lucru care s-a putut observa şi pe transmisiunile în direct sau difuzate la jurnalele de ştiri la televiziunile centrale.

Teoretic edilul nu avea ce să caute la Bucureşti la întâlnirea celor de la PSD, dar, cu toate acestea, el a fost prezent acolo, deşi la Congresul PDL a absentat. Vicepreşedintele Ion Călinoiu spune că a schimbat câteva cuvinte cu edilul, dar tot nu a aflat de la acesta ce căuta pe acolo. „Am rămas şi eu surprins să-l văd în mijlocul nostru şi l-am şi întrebat dacă crede că mai era cumva nevoie de sprijinul său pentru partid, la cât e bine este plasat PSD în momentul de faţă. Nu ştiu ce a căutat şi ce a făcut pe acolo pe la Congres, probabil nu mai vrea în PDL”, spune Călinoiu.

Primarul din Padeş nu a putut fi contactat ieri la telefon pentru un punct de vedere, dar şeful său de partid, Dan Vâlceanu, îl asigură că nu-l va exclude din PDL. „S-a creat senzaţia aceasta că PSD controlează pe deplin instituţiile şi el probabil încearcă să fie un şmecher de primar, dar nu-şi dă seama că devine ridicol. Şi, în plus, ce Congres serios e acesta al PSD-ului la care poate intra oricine, deşi, teoretic, doar delegaţii ar trebui să aibă voie. Poate că domnul primar a şi votat pe acolo, poate chiar contra lui Ponta…asta dacă a putut să intre oricine şi să participe la Congres”, spune Dan Vâlceanu.

Vizualizări: 264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: