Primar: Pentru noi, primarii, nu fac nimic

Niciun mandat fără să se plângă de salariu de primar. Primarul din Bengești Ciocadia, Victor Geogia, spune că nimeni nu se interesează de primari, dar din 4 în 4 ani vin și le cer votul. De obicei, această retorică o au locuitorii cu privire la aleșii locali și naționali. 

Primarul din Bengești- Ciocadia a mai avut și altă dată plângeri legate de salariul de primar. ”Nouă primarilor, din 2017, nu ni s-a mărit cu un leu salariile, iar ei s-au zbătut pentru ei și pentru primari nu, și o să vină peste 6 luni sau un an de zile o să vină iar peste noi și o să zică: hai ajutați-ne în alegeri, hai să câștigăm, hai să facem, pentru că o să facem bine pentru populație și n-o să facă exact cum au făcut și până acum. Practic nu fac nimic, se interesează pentru ei iar pentru noi, primarii, și pentru restul populației nu au treabă”.


Nu a scăpat de critici nici ministrul muncii, Marius Budăi: ”Pensiile au rămas de mizerie. Îl văd pe ministrul ăsta Budăi, ministrul muncii, care iasă la televizor și spune că se mărește se mărește pensia, însă nu a făcut nimic”, spune primarul la Radio Infinit.  

Vizualizări: 1,339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: