Primar: Salariul e de mizerie, ar trebui să fie cel puțin 4.000 de euro

Vestea măririi salariilor pentru aleșii locali îi mulțumește pe primari, care consideră că leafa este mică pentru responsabilitatea pe care o are.

 ”E o decizie înțeleaptă, ca să zic așa, binevenită, dar nu înseamnă că parlamentarii și-au făcut treaba, nu.”Salariile primarilor sunt de mizerie. Deci, cine vrea să înțeleagă un lucru, ca să audă toată lumea. Un primar de comună în 2022 se numește slugă a cetățenilor, pentru că bani Guvernul nu dă, aici eu vorbesc de primăria mea. De-abia avem bani de funcționare și atuncI vă dați seama că având bani de funcționare, nu discutăm de investiții. 

Eu consider că o primărie de la 2.000 la 5.100 de locuitori ar trebui să aibă cel puțin 4.000 de euro salariu, pentru că, în primul rând, ai o responsabilitate imensă. Ești non-stop în slujba cetățeanului. Adică 24 din 24 de ore nu pot să spui, domne, a venit ora 3 și ai plecat acasă. Nu există primarul, este non-stop în slujba cetățeanului. Și atunci salariu ar trebui să fie pe măsură”, a declarat primarul din Padeș, Mihăiță Troacă, la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: