Primăria Padeş angajează director

Administraţia locală din Padeş caută în această perioadă o persoană care să ocupe postul de director la firma SC Padeş Util SRL. De mai bine de două luni societatea care se ocupă de activitatea de salubrizare la nivelul localităţii, dar şi de alimentarea cu apă, este condusă interimar de un angajat, asta după ce fostul director şi-a dat demisia. Noul şef al unităţii va fi ales în baza unui concurs ce va avea loc la jumătatea lunii viitoare.

Conform anunţului formulat de primăria Padeş, noul director al SC Util Padeş va fi angajat cu contract pe o perioadă nedeterminată. Candidaţii la acest post trebuie să ai cel puţin studii medii, să aibă cunoştinţe de operare PC (nivel mediu) şi vechime de minimum 1 an în specialitatea studiilor. Conform consilierului local Ilie Dragoteanu, se impunea organizarea acestui concurs dat fiind faptul că unitatea este condusă interimar de la finele lunii decembrie.  ”Director a fost Corlan Sever care şi-a dat demisia şi este interimar un angajat al societăţii, Gabriel Nicolescu. Nu ştiu de ce şi-a dat demisia fostul director, nu eram în zonă în acea perioadă şi nici la şedinţa de consiliu local nu am participat şi nu ştiu amănunte. Nu mai e din decembrie. Acum vedem ce se întâmplă la concurs. Societatea se ocupă cu strângerea deşeurilor menajere şi cu reţeaua de apă”, a spus Ilie Dragoteanu, consilier local la Padeş.

Concursul pentru şefia SC Padeş Util SRL va debuta în data de 11 martie când va avea loc proba scrisă şi cea de testare a cunoştinţelor PC, urmând ca interviul să aibă loc în data de 12 martie.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: