Primăria Târgu Jiu finalizează listele pentru locuinţele sociale

Primăria Târgu Jiu va repartiza locuinţele sociale săptămâna viitoare. Potrivit autorităţilor locale, în aceste zile se vor afişa listele cu beneficiarii celor 112 unităţi locative din cartierele Narciselor şi Ciocârlău. Printre aceştia se va află şi o parte dintre chiriaşii barăcilor din ACH.

Primăria Târgu Jiu va finaliza listele cu beneficiarii locuinţelor sociale în aceste zile, după ce unii dintre solicitanţi au depus contestaţii. Potrivit autorităţilor locale, repartiţia se va face în mod similar cu cea a locuinţelor ANL. „Până la sfârşitul acestei săptămâni vom finaliza listele cu beneficiarii locuinţelor sociale, liste care vor fi afişate atât la sediul Primăriei Târgu Jiu, cât şi pe site-ul instituţiei. Repartiţia se va face în cadrul unei şedinţe publice, la fel ca şi la repartizarea locuinţelor ANL. Sperăm că acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu. Pentru cele 112 locuinţe sociale din cartierele Narciselor şi Ciocârlău au fost depuse aproximativ 1000 de dosare.

Chiriaşii din ACH pe lista priorităţilor

Printre familiile care au solicitat locuinţă din partea municipalităţii se află şi chiriaşii barăcilor din ACH. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Târgu Jiu, chiriaşii din ACH au beneficiat de 20 de puncte în plus faţă de ceilalţi solicitanţi. „Aproximativ 50 de familii dintre chiriaşii barăcilor ACH au depus dosare în vederea solicitării de locuinţă din partea primăriei. O parte dintre aceste familii se află pe lista beneficiarilor. Au existat şi situaţii în care unii dintre chiriaşii din ACH aveau locuinţe sau terenuri în alte localităţi. Cei care s-au încadrat în condiţiile stabilite pentru atribuirea unei locuinţe au beneficiat de 20 de puncte în plus, faţă de ceilalţi solicitanţi. În momentul de faţă, lucrăm la finalizarea listei cu beneficiarii celor 112 locuinţe sociale. Este vorba despre 64 de unităţi locative în cartierul Ciocârlău şi 48 de unităţi locative în cartierul Narciselor”, a declarat Ionuţ Jilăveanu, şeful Serviciului Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: