Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primăria Târgu Jiu riscă să piardă 40 de hectare de teren

Municipalitatea din Târgu Jiu nu a început lucrările de împrejmuire a terenului Garnizoanei Târgu Jiu, dar nici de asfaltare a aleilor din incinta acesteia, așa cum s-a angajat pentru a primi în schimb cele 40 de hectare din zona Narciselor. Trebuie să asfalteze 25.000 mp de alei, dar şi să monteze 1.7 km de gard despărţitor şi asta până în data de 3 noiembrie. „Edilitara pregăteşte documentele, pregăteşte partea de materiale pentru gard, împrejmuirea efectivă, urmând să treacă la reparații privind aleile din incintă. Probabil în cursul săptămânii viitoare vor începe realizările privind partea de împrejmuire care este cea mai stringentă", a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu.
Cei de la primăria Târgu Jiu sunt siguri că vor reuşi să realizeze toate aceste investiţii până la încheierea termenului limită astfel încât să nu piardă, pentru a doua oară, terenul de la MApN.

Vizualizări: 1,944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: