Primarul a oprit iluminatul public după alegeri

Aproape jumătate din locuitorii satului Capu Dealului din Brăneşti stau de mai multe zile fără iluminat electric. Cetăţenii se plâng de faptul că primarul nu rezolvă situaţia cu energia electrică şi pun totul pe seama unei răzbunări. Primarul Gheorghe Stoichiţoiu a recunoscut ieri că oamenii nu au iluminat electric, dar a precizat că totul a pornit de la un scurt circuit.

Mai bine de jumătate din locuitorii satului Capu Dealului, comuna Brăneşti, stau de câteva zile fără iluminat public. Oamenii spun că această situaţie trenează încă din 17 noiembrie, imediat după al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Ioana Dumitru, o localnică din Capu Dealului, spune că primarul a lăsat cu intenţie oamenii fără iluminat pe motiv că acolo locuiesc mai mulţi simpatizanţi ai lui Klaus Iohannis, preşedintele ales al României. „Jumătate din sat nu are iluminat public, satul nou cum îi spunem noi. Stăm de aproape două săptămâni fără iluminat electric. Înainte de alegeri aveam iluminat noaptea, dar imediat după ne-a lăsat pe întuneric. Este foarte rău mai ales că acum se întunecă devreme. Cealaltă parte de sat are iluminat, iar noi nu avem. Primarul ştie că în partea asta de sat sunt mai mulţi simpatizanţi ai lui Klaus Iohannis şi cred că a fost o răzbunare”, a declarat Ioana Dumitru, localnică.

Stoichiţoiu: A fost un scurt circuit

Primarul comunei Brăneşti, Gheorghe Stoichiţoiu, a refuzat iniţial să vorbească despre acest subiect după care a revenit şi a precizat că în acea parte de sat a avut loc un scurt circuit, dar că a contactat compania Electrica să verifice şi să remedieze situaţia acelor oameni. „În urmă cu câteva zile a avut loc un scurt circuit în zona respectivă şi de atunci oamenii nu au mai avut iluminat public. Nu este vorba de nimic altceva, am contactat pe cei de la Electrica care au venit şi au spus că mai durează până se remediază pentru că trebuie verificaţi mai mulţi stâlpi de electricitate”, a declarat primarul Gheorghe Stoichiţoiu.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: