Primarul Bârcă, reclamat la ANI cu acte false

Primarul din Turburea a fost reclamat la Prefectură şi la ANI pentru că ar fi incompatibil, fiind membru în Consiliul de Administraţie al şcolii din localitate. Ion Bârcă susţine că nu a făcut parte din acest consiliu şi că cei care l-au reclamat i-au falsificat semnătura, pentru a-l băga în conducerea şcolii. Primarul a anunţat că le va face plângere la Parchet pentru fals directorului şcolii, Marin Câmpeanu, şi contracandidatei lui de la alegerile din 2009, Daniela Ursulescu, cea care l-a reclamat.

Ion Bârcă s-a trezit cu plângere la Prefectura Gorj și la Agenția Națională de Integritate, că a fost în incompatibilitate, asta după ce timp de două luni a făcut parte din Consiliul de Administrație al Școlii din Turburea. Edilul susține că nu a știut nimic de acest aspect și a aflat în momentul în care s-au făcut plângerile. „În spatele acestei povești este Marin Câmpeanu și cu Daniela Ursulescu. Ei m-au trecut în acte ca membru al Consiliului de administrație fără știrea mea, iar apoi mi-au făcut plângeri că sunt în incompatibilitate. Acest lucru nu se poate. Ei au făcut totul fără știrea mea. Au semnat în locul meu și o să demonstrez acest lucru. În data de 14.02.2013 au dat o decizie prin care eu eram trecut ca membru în Consiliul de Administrație al Școlii din Turburea fără știre mea, iar apoi pe data de 4.04.2013, au trimis o adresă la primărie prin care solicitau un reprezentant în consiliu. Eu am numit pe cineva, dar procedura asta trebuia să o facă de prima dată. Să nu mai spun că apar semnături de ale mele în fals, ședințe ale consiliului de administrație, sâmbăta, duminica și chiar în timpul vacanțe”, este apărarea primarului.

Decis să-i reclame că i-au falsificat semnătura

Ion Bârcă a aflat de această „lucrătură” după ce s-a făcut plângere la Prefectura Gorj și la Agenția Națională pentru Integritate împotriva lui, cum că ar fi incompatibil. Edilul este decis acum să depună plângere penală împotriva celor doi. „O să fac săptămâna viitoare plângere penală împotriva lor, pentru că mi-au falsificat semnătura în acele documente și m-au trecut ca membru în consiliul de administrație fără știrea și consimțământul meu. Am depus o plângere și la Comisia de Abuzuri din cadrul Parlamentului. Vă dați seama că așa cum m-au pus pe mine membru, puteau să-l pună și pe președintele țării, pe Traian Băsescu”, a mai spus Bârcă.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: