Primarul Ciobea candidează cu sau fără susținerea PNL

Primarul comunei Mușetești, Ion Ciobea, va candida și anul acesta la primărie deși sunt zvonuri potrivit cărora acesta ar fi singurul primar penelist care nu se mai bucură de susținerea președintelui Dian Popescu. Ciobea mărturisește că nu i-a spus nimeni dacă îl susține sau nu USL-ul primar la Mușetești însă crede cu tărie în forța protocolului semnat.

Ion Ciobea, primarul din Mușetești, pare să nu mai fie în cărțile PNL-ului la alegerile din vară. Deși protocolul prevede clar că primăriile unde sunt primari PNL sunt ale primarilor în exercițiu, Ciobea pare să fie excepția de la regulă. Acesta a declarat că nu l-a anunțat nimeni dacă îl susține sau nu pentru funcția de primar însă nu consideră că trebuie să-și facă griji când este un protocol semnat. ”Sunt primar PNL și nu mi-a spus nimeni că sunt sau nu sunt susținut de USL. Eu știu că la ultima ședință pe care am avut-o la partid ni s-a comunicat că primarii vor fi susținuți în continuare fără să fie nominalizați, toți primarii PNL în funcție vor fi susținuți și în vară”, a declarat Ion Ciobea, primarul din Mușetești.

Acesta este hotărât să candideze și anul acesta și garantează că protocolul va fi respectat. ”Voi candida la USL sub sigla PNL. Că mă vor sau nu mă vor, se va face ce spune regulamentul. Nu voi pleca din PNL când vor alții. Am stat când am fost în opoziție, voi sta și acum. Relația mea cu partidul este foarte bună, nu am avut niciodată divergențe”, a adăugat Ion Ciobea. Știu că sunt unii care nu mă vor dar le reamintesc că ceasul dacă îl învârți de la rotiță merge și invers nu numai înainte”, a declarat primarul Ciobea. Acesta este la primul mandat de primar după ce a mai ocupat unul de vice la Mușetești.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: