Primarul din Arcani, înmormântat joi

Primarul comunei Arcani, Vasile Popescu, a murit sâmbătă, 7 noiembrie, răpus fiind de o boală cruntă, la numai 58 de ani. Trupul neînsufleţit al primarului va fi înhumat creştineşte joi, 12 noiembrie, în satul Sănăteşti. La cârma comunei va rămâne viceprimarul Daniel Coiculescu.

Progresistul Vasile Popescu suferea de ani buni de ciroză. Sâmbătă însă a pierdut bătălia cu boala, dându-şi ultima suflare la Spitalul Fundeni din Capitală, acolo unde era internat. "Dânsul suferea de o boală internă. Luna aceasta ar fi împlinit 59 de ani. Înmormântarea va avea loc joi, în satul Sănătelti", a declarat Daniel Coiculescu, viceprimarul comunei Arcani.

Liviu Diaconescu, şeful Serviciului Verificarea Legalităţii Actelor din cadrul Prefecturii Gorj, spune că în această situaţie, aşa cum s-a întâmplat şi la Rovinari după decesul primarului Dorin Filip, atribuţiile primarului vor fi preluate de către viceprimarul localităţii. Liberalul Daniel Coiculescu a spus că nu vrea să se gândească deocamdată la aceste aspecte însă a precizat că este pregătit să ducă mai departe proiecte începute de primar.          

Vasile Popescu se afla la cel de-al doilea mandat de primar. A preluat primăria Arcani din postura de membru al Partidului Noua Generaţie (PNG), iar ulterior s-a înscris la Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR).

Vizualizări: 310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: