Primarul din Bâlteni aşteaptă bani de la SNLO

Primarul comunei Bâlteni, Vasile Vlăduleanu, este foc şi pară pe conducerea Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia, care de aproximativ trei luni de zile nu a virat banii din cotele defalcate. Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al SNLO, Aurică Popescu, nu a putut da informaţii despre aceste întârzieri de plată, pentru simplu motiv că nu are de unde să se informeze.

Vasile Vlăduleanu aşteaptă cu nerăbdare banii pe care Societatea Naţională a Lignitului Oltenia îi datorează primăriei. Acestuia i se promit aceşti bani de fiecare dată când sună să întrebe când i va primi. În prezent, primăria Bâlteni are de recuperat de la SNLO aproximativ 3 miliarde de lei vechi. „SNLO are să-mi dea pe trei luni banii din sumele defalcate. Mă tot amână. Că mi-i dau după 15 ale lunii, a trecut 15, acum că mi-i dau după 1 septembrie. De câteva luni aşa îmi fac. Aveau să-mi dea pe trei luni, mi-au virat pe o lună ca să-şi scoată ochi şi acum se întâmplă la fel. Au să-mi dea aproximativ 3 miliarde de lei vechi. Eu am contat pe aceşti bani, am făcut şi eu planuri, am şi eu plăţi de făcut”, a spus Vlăduleanu.

Contactat telefonic, Aurică Popescu, purtătorul de cuvânt al SNLO, nu a putut da nici un fel de informaţie despre această problemă arzătoare pentru primarul din Bâlteni. „Nu ştiu ce să vă spun. Sunt informaţii de contabilitate, mai greu de obţinut. E deja ora două şi e târziu să întreb acum. De fapt nu am pe cine că oamenii sunt plecaţi în teren. Poate mâine de dimineaţă că e timp mai mult”, a spus acesta.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: