Primarul din Bolboşi scapă de stres îngrijind curcani

Viorel Croitoru, primarul din Bolboşi, este la al treilea mandat în primărie dar acum se gândeşte serios să renunţe la politică pentru că spune el, este o mizerie. Pentru a mai scăpa puțin de stresul din primărie, primarul se dedică creşterii curcanilor și fazanilor de rasă dar se ocupă şi de cele două nepoţele ale sale. Pe plan personal, primarul Croitoru spune că este mai mult decât mulţumit, iar pe plan administrativ spune că ar mai avea multe de făcut.

Primul om din comuna Bolboşi, primarul Viorel Croitoru a ajuns în primărie datorită cetăţenilor care i-au sugerat să candideze deşi era angajat al Complexului Energetic Turceni. Nici nu a stat pe gânduri şi a ales să-şi reprezinte oamenii. ”Lumea mă vrea primar, eu ce să fac. Tot ei au vrut să candidez şi prima dată şi acum mă vor în continuare. Sunt la al treilea mandat. Mi-am făcut datoria faţă de ei”, a declarat primarul Croitoru.

Familist

Primarul se mândreşte cu cele două nepoţele ale sale pe care spune că le răsfaţă şi le cumpără tot timpul jucării. Este cu atât mai mândru cu cât el a avut doi băieţi. ”Sunt ale mele şi le iubesc mult. Eu am doi băieţi şi am fost foarte bucuros când am aflat că am fete. Vin pe la mine dacă nu vin mă duc eu la mine să le răsfăţ. Băieţii spun că nu vor să intre în administraţie că se câştigă bani puţini”, a adăugat primarul din Bolboşi.

Pentru a mai ieşi un pic din monotonia treburilor administrative, primarul se dedică creşterii curcanilor şi fazanilor. ”Am 15 fazani în gospodăria mea, am curcani am păsări cât să asigur toată nevoia de carne familiei mele. Îmi place să cresc, consider că am tot ce îmi trebuie în gospodărie ca să mă întreţin”, a mărturisit primarul Viorel Croitoru.

MESERIE

Primarul spune că dedică foarte mult din timpul său sportului său preferat, fotbalul. Juca încă din timpul liceului și a continuat și pe timpul cât a lucrat la CE Turceni. Acum mărturisește că după atâția ani de primărie, s-ar întoarce oricând la vechea sa funcție de energetician din cadrul complexului. ”Da, m-aş întoarce şi mâine ca energetician deşi eu cred că se privatizează tot ce înseamnă minerit şi energie în Gorj”, a adăugat primarul Croitoru.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: