Primarul din Borăscu, cercetat pentru fals şi uz de fals

Primarul comunei Borăscu împreună cu secretarul primăriei şi inginerul de la cadastru sunt cercetaţi penal  pentru comiterea infracţiunilor de fals şi uz de fals. Aceştia au intrat în vizorul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor după ce au eliberat un titlu de proprietate cu date ireale.

În urmă cu cinci ani  Comisia Locală din Borăscu, din care au făcut parte primarul comunei, Constantin Ţucu, secretarul primăriei Alexandru Bănică şi inginerul de la cadastru Ilie Burdea a eliberat pe numele localnicului Dumitru Guran un titlu de proprietate pentru o suprafaţă de două hectare şi jumătate de teren. Acesta nu a mai apucat să între în posesia terenului, decedând la scurt timp. Ginerele lui, Vasile Tudoroiu, care a primit împuternicire de la soţia lui Dumitru Guran să se ocupe de caz pentru a intra în posesia terenului a avut parte de o surpriză, 4500 de metri din suprafaţa de teren  aparţineau primarului. Au urmat o serie de procese.

Primarul spune că datele din titlu de proprietate au fost trecute greşit fapt pentru care, încearcă, în instanţă, anularea parţială a titlului de proprietate. El este însă cercetat pentru fals şi uz de fals la fel ca şi ceilalţi doi angajaţi ai primăriei care au făcut parte din comisie.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările în acest caz.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: