Primarul din Câlnic acuzat că a împărțit mici și bere de Rusalii

Campanie electorală cu mici și bere în week-end în comuna Câlnic. Primarul Dumitru Vulpe este acuzat de contracandidatul său din partea PP-DD, Ilie Tatomir, că a profitat de târgul de Rusalii din comună pentru a-și face campanie electorală. Tatomir spune că Vulpe a avut o terasă amenajată de unde a împărțit mici și bere la discreție. Mai mult decât atât, primarul este acuzat că ar fi cumpărat cu bani voturile cetățenilor din Câlnicu de Sus. Primarul nu a putut di contactat ieri pentru un punct de vedere.

În ultima săptămâna de campanie electorală se joacă dur la Câlnic. Candidatul PP-DD la funcția de primar, Ilie Tatomir, spune că actualul primar se teme atât de mult că nu va mai prinde un mandat încât a pus paznicii primăriei să rupă toate afișele cu ceilalți candidați. ”Mi-a rupt toate afișele din comună. I-a amenințat pe paznicii primăriei că dacă nu le rup îi dă afară de la locul de muncă. Decât el are afișe în comună, restul sunt toate rupte. Vrea să fie în centrul atenției. În week-end a fost târg la noi în comună și a dat ordin să fie rupte toate afișele din drumul ce ducea la târg”, a declarat Ilie Tatomir, candidatul PP-DD.

Un vot, doi mici și o bere

Târgul de Rusalii de la Câlnic a fost prilej pentru primarul Vulpe să mai cumpere câteva voturi, spune Tatomir. Candidatul PP-DD zice că primarul a avut o terasă în târg de unde a împărțit în stânga și-n dreapta mici și bere gratis. ”A dat câte doi mici și o bere gratis de la terasa pe care a avut-o amenajată în târg. Are bani că de aia se îmbracă numai în costume de firmă. Pentru el, doi mici și o bere e mărunțiș”, a adăugat Tatomir.

Cea mai gravă acuzație care i se aduce actualului primar este aceea de mită electorală. Ilie Tatomir spune că primarul Vulpe a mers în Câlnicu de Sus și le-a dat alegătorilor câte 100 lei. ”În Câlnicu de Sus sunt cei mai mulți cetățeni cu drept de vot, vreo 692 de oameni. Știu că s-a dus și le-a dat oamenilor câte 100 de lei ca să-l voteze. În mare parte cei de acolo sunt pocăiți și își respectă cuvântul. Nu pot să spun decât că îi e frică și de asta apelează la cumpărarea voturilor”, a precizat Ilie Tatomir.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: