Primarul din Fărcăşeşti face Paştele după gratii

Primarul din Fărcăşeşti, Constantin Pârvulescu, va mai sta o lună după gratii, după ce instanţa a decis prelungirea mandatului până pe data de 30 aprilie. Pârvulescu a fost reţinut la începutul lunii martie fiind acuzat că a luat mită sub formă de bani şi alte bunuri de peste 300 de mii de euro.

Tribunalul Dolj a decis prelungirea mandatului de reţinere întocmit pe numele primarului din Fărcăşeşti, Constantin Pârvulescu, cu încă 29 de zile.

“Luarea acestei măsuri motivându-se de către instanţă că subzistă în continuare şi nu s-au modificat temeiurile avute în vedere cu ocazia arestării preventive, măsura dispusă fiind proporţională şi justificată. Împotriva încheierii a fost exercitat recurs, iar dosarul a fost înaintat Curţii de Apel Craiova pentru soluţionarea căii de atac promovate”, se arată în comunicatul publicat ieri de către biroul de presă al Tribunalului Dolj. 

Constantin Pârvulescu a fost reţinut de către procurori pe data de 3 martie 2011, pentru luare de mită în formă continuată şi abuz în serviciu contra intereselor publice! Primarul a ajuns în spatele gratiilor deoarece pe parcursul anilor 2000- 2008 a atribuit licitaţii cu condiţia ca el să  primească 20% din valoarea contractelor.

Primarul din Fărcăşeşti este suspendat din funcţie pe perioada executării zilelor de arest, locul acestuia fiind ocupat în prezent de viceprimarul comunei, Dănuţ Bălu.

Constantin Pârvulescu nu va fi demis din funcţie decât în cazul în care instanţa de judecată îl va găsi vinovat de comiterea faptelor pentru care a fost reţinut.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: