Primarul din Negomir împacă şi pe Filip şi pe Iordache

Primăria Negomir condusă de Ion Gruescu a scos la licitaţie pe sfârşitul lui 2010 diverse lucrări de modernizare a unui drum sătesc precum şi de amenajare a unor şanţuri în satul Ursoaia, lucrări ce se ridică la câteva miliarde. Interesant este faptul că firmele care au câştigat cele două licitaţii aparţin tot unor primari patroni, Dorin Filip, Rovinari, respectiv Ion Iordache, Turceni, amândoi fiind cunoscuţi ca fiind în spatele firmelor Laiol Best şi Ydail Construct. Ambele lucrări au fost date în urmă cu ceva timp, dar anunţurile au fost publicate pe SEAP abia ieri.

Alte stiri pe scurt:

Alimentare cu apă de 32 de miliarde, la Cărbuneşti

Primăria Târgu Cărbuneşti demarează în primăvară un amplu proiect de alimentare cu apă în satul Pojogeni, pentru care a şi primit finanţare. Proiectul a fost deja aprobat şi finanţat de Compania Naţională de Investiţii, fiind depus de mai bine de doi ani. Mihai Mazilu, primarul de la Târgu Cărbuneşti, spune însă că nu va avea bani să termine investiţia dacă nu va primi fonduri suplimentare de la autorităţile judeţene, valoarea investiţiei fiind de 32 de miliarde, din care 20% plus TVA vin din bugetul local.  (C.S)

Preşcolarii din Văgiuleşti vor avea grădiniţă nouă

Primarul comunei Văgiuleşti se luptă să termine o grădiniţă de mai bine de un an şi asta pentru că nu are banii necesari. Grădiniţa este finalizată în proporţie de 50% şi a costat autorităţile locale mai bine de şase miliarde de lei. Potrivit primarului, grădiniţa va fi finalizată anul acesta şi va fi prima grădiniţă din comună dotată cum trebuie. Nu mai puţin de 40 de copii se vor putea bucura de ea imediat ce va fi finalizată. (C.S)

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: