Primarul din Novaci asfaltează orașul înainte de a părăsi primăria

Patru străzi din orașul Novaci intră de astăzi în modernizare, spune primarul localității Pantelimon Todea. Chiar dacă a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar, Pantelimon Todea este chitit să pună asfalt pe patru străzi din localitate chiar înainte de alegerile din vară.

Primarul din Novaci se pune pe treabă pe final de mandat. Pantelimon Todea a declarat că astăzi sau mâine vor începe lucrările de asfaltare la patru străzi din Novaci, termenul de execuție expirând chiar înainte de alegerile locale din 10 iunie. Nu este campanie electorală, spune primarul Todea, cunoscut fiind faptul că acesta a anunțat deja că se retrage din viața politică. ”Este o lucrare din bugetul local pe o rețea de trei kilometri și nu se poate spune că îmi fac campanie electorală pentru că știe toată lumea că nu mai candidez. Eu am gândit-o și am pus-o în proiecția bugetului încă de anul trecut dar s-a întârziat cu licitația și abia ieri am dat ordinul de începere a lucrărilor”, a declarat primarul Pantelimon Todea.

Asfalt de opt miliarde

Așadar, pentru trei kilometri de asfalt, primăria Novaci va plăti aproape opt miliarde de lei iar oamenii vor putea ajunge la secțiile de votare pe străzi asfaltate. ”Sunt 500 de metri de asfalt pe strada Hirișești, <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />500 metri pe Huluba, Schela 1 și Schela 2 un kilometru, strada Tomeni 500 de metri și Oprițești 500 de metri. În maxim două luni sunt gata”, a declarat Pantelimon Todea, primarul din Novaci.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: