Anunțul Cristinei Cilibiu: Am cerut eliberarea din funcția de prefect

Cristina Cilibiu pleacă din funcția de prefect al județului Gorj. Primele speculații au apărut acum câteva zile, iar aceasta confirmă că a solicitat eliberarea din funcție. Cristina Cilibiu a fost numită prefect în septembrie.

Reporter: Au apărut speculații că veți pleca din funcția de prefect al județului Gorj. Este adevărat?

Cristina Cilibiu: Am fost conștientă că voi ocupa funcția pentru o perioadă limitată. Am stabilit de la început cu echipa din care fac parte că voi ocupa funcția până când vom alege să susținem un coleg cu planuri și asumări politice pentru 2024.

Rep: Când se va produce această schimbare și cine este persoana susținută de echipă să preia funcția de prefect?

C.C.: Am stabilit ca echipa de comunicare a partidului să fie cea care oferă toate aceste informații. Eu am solicitat Guvernului eliberarea din funcție. Aș vrea să le mulțumesc colegilor și colaboratorilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă în această perioadă și pentru modul eficient în care am lucrat împreună!

Rep: Este greu să fii prefect?

Cristina Cilibiu: Sunt un om energic, implicat în tot ceea ce fac și vin cu experiența acumulată în 15 ani de administrație publică. Nu mi-a fost greu, deși am avut un mandat cu proteste, cu accidente foarte grave, cutremure etc. Toate acestea pe lângă activitatea zilnică, firească. Eu cred că am gestionat aceste situații, am avut aprecierea colegilor, colaboratorilor și, sper eu, a gorjenilor cărora le-am fost alături.

Rep: Ce veți face în perioada următoare? Au fost speculații că veți prelua o funcție de secretar de stat.

C.C.: Am auzit și eu tot felul de variante, de speculații. Nu știu cine le tot lansează... Eu nu vreau să plec din Gorj! Am ales să trăiesc aici împreună cu familia mea și nu am niciun plan de plecare. Îmi doresc ca, prin tot ceea ce fac în plan profesional, să contribui la dezvoltarea județului nostru. Fac asta gândindu-mă cât de mult îmi doresc să văd tot mai multe oportunități pentru copiii noștri, tot mai multe motive pentru ei să rămână acasă. Mă voi întoarce la serviciul meu de la ADR. Rămân fidelă principiului care mă ghidează în orice situație, oricât de grea ar fi: "Dacă vrei, poți!".

Vizualizări: 5,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: