Primarul Mazilu a fost la mare să caute artişti pentru Zilele Oraşului

Primarul Mihai Mazilu a profitat de concediu atât pentru a se relaxa cât şi pentru a rezolva interesele comunităţii. Edilul local a mers pe litoralul românesc ca să găsească artişti pentru Zilele Oraşului, ce se vor desfăşura în perioada 25-29 august. În staţiunea Eforie Nord s-a întâlnit cu Romică Ţociu, Cornel Palade, Maria Dragomiroiu şi Formaţia “Bere Gratis”, cu care de altfel a şi negociat onorariile.

Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, a avut parte de 10 zile de concediu. Acesta s-a relaxat, împreună cu soţia, la Vatra Dornei şi în Delta Dunării. Mihai şi Victoria Mazilu sunt căsătoriţi de 23 de ani şi au împreună două fiice. Pentru a profita cât mai mult de prezenţa sufletului pereche, primarul şi-a închis telefoanele şi s-a rupt de toate problemele cotidiene. “Am fost în concediu doar eu şi colega de suflet şi de buletin. Timp de 10 zile am închis telefonul şi m-am simţit extraordinar alături de soţia mea. Am realizat că timpul petrecut împreună este foarte preţios. La vârsta de 49 de ani, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit de acest dulce chin al vieţii de familie”, a declarat Mihai Mazilu. Acesta a vizitat mânăstirile din Nordul Moldovei şi a rămas impresionat de frumuseţea lor. După sejurul petrecut la Vatra Dornei, familia Mazilu a vizitat Delta Dunării.

Artiştii i-au cerut onorarii decente 

Primarul a valorificat şi ultimele două zile din concediu, însă nu doar pentru a se relaxa ci şi pentru a rezolva anumite probleme ale comunităţii pe care o conduce. Mihai Mazilu a mers pe litoralul românesc ca să contacteze artişti pentru Zilele Oraşului Târgu Cărbuneşti. “Ştiam că în staţiunea Eforie Nord au spectacole artiştii de cinci stele ai ţării. Prin intermediul unui prieten m-am întâlnit cu Romică Ţociu, Cornel Palade, Maria Dragomiroiu şi Formaţia “Bere Gratis”. M-am hotărât să merg direct la sursă, ca să negociez onorariile, pentru renunţa la intermediar şi a face economii”, a precizat primarul oraşului Târgu Cărbuneşti. Mazilu nu a dezvăluit suma la care s-au ridicat onorariile artiştilor, însă a precizat că acestea sunt decente. “Artiştii stăpânesc arta de a lucra cu omul. S-au comportat de parcă ne-am fi cunoscut de o viaţă. Am simţit că i-am înduioşat la capitolul “pretenţii financiare” şi au cerut onorarii decente. S-a negociat şi m-a costat cu aproximativ 70% mai puţin decât dacă încheiam contractele prin intermediar”, a declarat Mihai Mazilu.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: