Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarul Pavel, arestat pentru 29 de zile

Curtea de Apel Craiova a decis aseară arestarea preventivă pentru 29 de zile a primarului din Peştişani Florin Pavel, acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave, neglijență în serviciu și luare de mită.

Primarul a ajuns să dea cu subsemnatul în faţa organelor de urmărire penală după ce denunţătorul lui Habitu, afaceristul Dan Radu Floarea, a derulat contracte cu Primăria Peştişani, primind bani pentru lucrări neexecutate. În plus, Pavel a fost de acord să-i plătească firmei lui Habitu nişte bani în contul unui împrumut pe care Floarea îl făcuse la cămătar.

Pavel a depus luni jurământul în faţa Consiliului Local Peştişani pentru un nou mandat de patru ani. Viceprimarul Pantelimon Tivig este cel care va prelua atribuţiile lui Pavel.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: