Primarul Rotaru, motiv de demisie în Consiliul local de la Leleşti

Primarul din Leleşti, Marian Rotaru, este acuzat de doi consilieri locali, dintre care unul este chiar din PSD, că este dictator şi că nu le ia în seamă propunerile din Consiliu. În replică, primarul spune că cei doi vor să meargă la alte partide şi nu au ştiut ce motive să găsească.

Pesedistul Doru Zgripcea şi-a semnat luni demisia din Consiliul Local. Pe urmele lui va călca şi Nicolae Lascăteu, de la PC. Ambii au aceleaşi nemulţumiri: nu pot colabora cu primarul.

Rotaru: Vor să plece la alte partide

Pe de altă parte Marian Rotaru susţine că cei doi cu vrut să demisioneze pentru a pleca la alte partide politice şi nu este vorba despre o problemă legată de modul în care decurg lucrurile la Leleşti. “Ei vin cu proiecte aiurea, nu e vorba că nu vreau să fac ce propun ei. Fostul viceprimar Zgripcea vrea să plece la alt partid politic şi mă ia pe mine cu de-astea. La fel e şi cu Lăscăteu. Au comandă politică ce să facă şi de aceea îşi dau demisiile”, spune Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti.

Până acum un an Zgripcea era şi viceprimar, iar de luni nu mai e nici consilier local. “Eu acum un an mi-am dat demisia din funcţia de viceprimar tot din cauza lui. Păi nu puteam zice ceva că nu voia nimic. Tot ce spunea el se făcea. Eu ce rost mai aveam pe acolo? Iar acum am văzut că domnul Rotaru continuă în acelaşi fel şi am decis să plec de tot din consiliu local. Conduce într-un mod dictatorial”, susţine Doru Zgripcea, fost consilier la primăria Leleşti.

Exemplul său va fi urmat şi de consilierul PC la primăria Leleşti, Nicolae Lăscăteu, care susţine că în următoarele zile îşi va scrie demisia. “I-am propus domnului primar să instalăm nişte camere de luat vederi prin localitate şi nici nu s-a gândit să mă ia în seamă. Nu ne putem înţelege cu el. Astă îi e modul de lucru şi nu avem ce face. Ce, domnul Zgripcea a plecat de prea mult bine? Aşa o să fac şi eu”, spune consilierul Lăscăteu.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: