Primarul Ţuilă a renunţat la lăutari să nu păţească ca Hanu

Primarul din Cătunele, Florinel Ţuilă, ţine la imaginea lui! De teamă să nu păţească la fel ca primarul Municipiului Motru, adică să fie huiduit de localnici, omul a renunţat anul acesta la lăutari de sărbătorea „Cătunele plai cu flori”. Localnicii i-au apreciat ideea şi i-au oferit colaci în loc de vorbe urâte.

În urmă cu doar câteva săptămâni la Motru a fost petrecere mare. Primarul a organizat de zilele oraşului un adevărat spectacol de muzică pentru locuitori. El a fost huiduit de mulţime atunci când a urcat pe scenă pentru a-şi ţine discursul. Pentru a nu avea partea de acelaşi tratament, Florinel Ţuilă, primarul comunei Cătunele a preferat ca cea de-a doua ediţie a sărbătorii „Cătunele plai cu flori” să fie diferită faţă de anul trecut, nu s-a mai făcut horă în sat ci doar o mică slujbă la biserică. „Primarul Dorin Hanu a organizat ceva frumos pentru localnicii din Motru, oamenilor le-a plăcut dar, mulţi au fost şi deranjaţi de faptul că sau cheltuit banii pentru a aduce cântăreţi în localitate, eu am fost acolo şi am văzut cât de huiduit a fost primarul. Mi-am dat seama că nu dă bine să faci petreceri şi am preferat să fie organizat ceva simbolic de sărbătoarea satului „Cătunele plai cu flori”, o slujbă la biserică”, a precizat Florinel Ţuilă, primarul comunei Cătunele. Primarul Florinel Ţuilă a primit de la localnici colaci în loc de huiduieli.

Dacă anul trecut la eveniment a fost prezentă toată suflarea comunei, anul acesta doar câţiva copii şi bătrâni au marcat evenimentul.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: