Prins beat la volan de două ori într-o zi

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni au emis ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore, pe numele unui bărbat de 37 de ani, suspectat că, în numai câteva ore, a comis mai multe infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Pe 4 aprilie poliţiştii s-au sesizat despre faptul că P.C.G., de 37 ani, din localitate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost implicat într-o tamponare, evenimentul având loc chiar în apropierea locuinţei sale.

Din investigaţiile efectuate de către poliţişti s-a constatat că suspectul, conducând un autoturism pe strada Vîrful Vii, spre domiciliu, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu autovehiculul în gardul metalic al proprietăţii vecinilor.

Poliţiştii rutieri l-au testat cu aparatul etilotest şi au constatat că P.C.G. prezenta o concentraţie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat să-i ie recoltate probe biologice, iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

După câteva ore, în timp ce acţionau pe str. Aleea Fabricii de Pâine din oraşul Ţicleni, poliţiştii rutieri au observat autoturismul cu care P.C.G. fusese implicat în acel accident cu pagube materiale. Întrucât autoturismul avea o traiectorie sinuoasă în mers, poliţiştii au procedat la oprirea autovehiculului.

La volan a fost identificat chiar P.C.G., care emana halena alcoolică. Suspectul, care se afla în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, a refuzat să se supună recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele lui P.C.G. ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: