Prins cu cărbune furat, două zile la rând

Un bărbat de 63 de ani, a fost depistat în trafic, pentru a doua oară, de către poliţişti ai Poliţiei Oraşului Rovinari, în timp ce transporta cantitatea aproximativ 13 tone de cărbune, fără documente legale de provenienţă. Deşi în urmă cu o zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari îl sancţionaseră contravenţional pe G.E., de 63 ani, din Rovinari, judeţul Gorj, pentru că transporta 12,3 tone de cărbune fără documente legale de provenienţă, persoana în cauză a fost depistată, din nou, efectuând transport ilegal de cărbune.

Astfel, în seara zilei de 13 iunie, în jurul orelor 22:45, acţionând pe DE 79 – comuna Bâlteni, pentru verificarea legalităţii transporturilor rutiere de mărfuri, poliţişti rutieri ai Poliţiei Oraşului Rovinari au oprit pentru control autoutilitara condusă de către G.E. Şi de această dată, poliţiştii au constatat că persoana în cauză transporta cărbune energetic lignit – bulgări şi i-au solicitat să prezinte documentele de provenienţă.

Conducătorul auto a declarat că nu deţine documente de însoţire pentru cărbunele transportat. S-a procedat la cântărirea încărcăturii şi s-a constatat că acesta transporta cantitatea de 12,9 tone de cărbune. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, iar cantitatea de cărbune a fost indisponibilizată în vederea confiscării şi lăsată în custodia unei unităţi miniere. (M.M.)

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: