Prins cu motocicleta furată

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni au reţinut pentru 24 de ore a unui bărbat de 35 ani, suspectat de comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

          În fapt, la data de 15 iunie a.c., în jurul orelor 17:00, V.N., de 35 ani, din oraşul Ţicleni, în timp ce se afla la terasa unui local de alimentaţie publică din Ţicleni, a luat fără consimţământ, cu scopul de a folosi, fără drept, motocicleta aparţinând lui F.A., de 30 ani, din aceeaşi localitate.

          Ulterior activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că suspectul, a condus ulterior motocicleta pe DJ 675, deşi nu poseda permis de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice.

          Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că bărbatul de 35 ani, în timp ce conducea motocicleta sustrasă, într-o curbă la stânga semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu un canal pluvial din beton. Ulterior, bărbatul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, cu scopul de a se sustrage cercetărilor.

          În baza probatoriului administrat, luni, 1 octombrie a.c., poliţiştii au emis pe numele lui V.N., de 35 ani, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei.

          Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca la data de 2 octombrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunerea de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 58

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: