Prins la furat dintr-o locuinţă

În dimineaţa zilei de 17.06.2010, ora 05:30, poliţiştii Postului de Poliţie Fărcăşeşti au fost sesizaţi de către Marius V.,  din localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 16/17.06.2010, a surprins în locuinţă un bărbat din aceeaşi localitate, care probabil intenţiona să-i fure bunurile.

Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat suspectul în persoana lui Liviu A., de 35 ani, din Fărcăşeşti, Judeţul Gorj. S-a stabilit că acesta a pătruns în locuinţa părţii vătămate pentru a sustrage bunuri, însă fiind surprins de către aceasta a părăsit imobilul.

Având în vedere probatoriul administrat în această cauză, poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pe timp de 24 ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

La data 18.06.2010, suspectul Liviu A. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, respectiv instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tentativă de furt calificat.

Judecătoria Tg. Jiu a dispus arestarea preventivă a suspectului pe o perioadă de 20 zile şi introducerea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: