Prinşi cu droguri într-o zonă de camping

Unsprezece persoane au fost surprinse de poliţişti în timp ce aveau asupra lor droguri. Grupul a campat în zona localităţii Galicea, din judeţul Vâlcea, unde oamenii legii au realizat o verificare.

 

Poliţiştii Secţiei nr. 2 Milcoiu au fost sesizaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, printr-un apel la 112, despre faptul că, în localitatea Galicea, mai multe persoane au campat în zonă şi au un comportament nefiresc.

„În urma investigaţiilor operative efectuate, poliţiştii au identificat în comuna Galicea, judeţul Vâlcea, 28 de persoane, despre care s-a stabilit că ar fi campat în zonă, din data de 23 martie. Urmare a controlului corporal efectuat asupra persoanelor în cauză, precum şi al autovehiculelor identificate, poliţiştii au descoperit asupra a 11 persoane, mai multe substanţe interzise la deţinere (haşiş, cannabis, ciuperci halucinogene, timbre LSD şi altele)”, se arată în comunicatul transpis de IPJ Vâlcea

Sursa citată a precizat că cele unsprezece persoane au fost conduse ulterior pentru audieri, la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Vâlcea.

Două dintre acestea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Vizualizări: 1,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: