Prinşi cu role metalice furate din Cariera Jilţ

În dimineaţa acestei zile, la ora 05:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Matăsari, efectuând serviciul de patrulare pe DJ 673A, au observat un autoturism care circula din direcţia Brădet în direcţia Mătăsari.

Observând că portbagajul autoturismului este lăsat, poliţiştii au procedat la urmărirea autovehiculului. Şoferul autovehicului, P.C.A., de 19 ani, din Mătăsari, a observat că este urmărit, a virat pe o uliţă, a oprit şi împreună cu ceilalţi 3 ocupanţi, identificaţi ulterior de poliţişti, au fugit, abandonând autoturismul.

Cu ocazia controlului, poliţiştii au descoperit în portbagaj, 7 elemenţi de role metalice.

Ulterior, poliţiştii l-au depistat pe deţinătorul autoturismului, P.C.A., care a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Pe parcursul anchetei, poliţiştii au stabilit că elemenţii de role au fost sustraşi din perimetrul Carierei Jilţ-Nord.

Bunurile sustrase, evaluate la suma de 1.200 lei au fost restituite unităţii păgubite.

Poliţiştii au întocmit în acest caz, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi efectuează investigaţii în vederea depistării celorlalţi trei suspecţi, care se sustrag cercetărilor.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 62

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: