Proasta dracu’

Ultima nebunie care face deliciul presei britanice este corespondența siropoasă a europarlamentarei noastre în călduri Corina Crețu cu generalul american aproape octogenar, Colin Powell.

La 43 de ani, d-ra europarlamentar PSD și fost purtător de cuvânt al președintelui Iliescu era îndrăgostită sau se făcea că este îndrăgostită lulea de generalul care la acea vreme trecuse de 70 de ani.  Un hacker șmecher i-a spart blondei noastre contul și i-a postat emailurile leșuite trimise generalului, cât și o parte din pozele cu care blonda uscățivă dorea să-l facă pe general să nu mai ia viagra. Ultimele mesaje ale fecioarei întârziate sunt din 2011, adică de acum fix 2 ani și am priceput că duduia ce tocmai a devenit femeie măritată era leșinată după cel care nu prea îi răspundea la avansurile electronice. Nu cred nici o iotă în varianta cu hackerul care a vrut să se distreze spărgându-i duduii corespondența electronică, ci mai degrabă cred că serviciile americane, ca să-l scape pe general de a nebună, care-l bombarda cu tot felul de bălării siropoase, le-a făcut publice de frică să nu-l amenințe Creața pe general cu sinuciderea și să-l facă vulnerabil din mai multe puncte de vedere. Proasta dracu’, se credea Marlyn Monroe, iar pe Powell îl vedea J.F. Kennedy și fără să ia în calcul alura sa de cămiloaie îl sufoca pe bietul om cu fotografiile ei în costum de baie.

Generalul nu are nici o vină, pentru că, la vârsta lui, să auzi dintr-o dată că o tinerică de 43 de ani îți declară iubire veșnică, probabil că este foarte reconfortant. Singura grijă a bătrânului general acum este să nu ia câteva poșete în cap de la soția sa Alma, care ar trebui să fie obișnuită cu atâtea nebune câte i-au dat târcoale soțului ei în peste cei 50 de ani de căsătorie. Mă miram eu de ce în ultimii ani Creața se făcuse din ce în ce mai blondă! Te pomenești că și recenta ei căsătorie a fost așa, ca să-l facă gelos pe generalul care cred că a zis bogdaproste că a scăpat doar cu atât…

În loc să dezmintă și ea acolo ca o doamnă că fotografiile sunt trucate, că emailurile nu sunt adevărate, proasta dracu’ s-a apucat să se vaite că i-a fost spart contul și că aia era corespondența ei privată. Asta nici măcar nu cred că e curvă, ci doar proastă. Dacă are obiceiurile astea și nu de ieri, de alaltăieri, tare aș fi curios, mai curios decât o babă, ce scrisori i-o fi trimis lui Iliescu, care pe vremea când îi purta Creaţa cuvintele, era mult mai tânăr decât generalul.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: