Probleme cu accidentările... din nou

La Pandurii, accidentările tind să devină o problemă cronică. La fel ca în iarnă jucătorii încep să cadă pe capete. Primii au fost chiar „stâlpii” echipei, Chiricheş şi Pintilii dar cei doi şi-au revenit chiar înainte de startul campionatului. Pleaşcă s-a „rupt”, însă în ultimul amical cu ruşii de la Kuban iar după partida de la Piatra Neamţ încă doi colegi i-au urmat exemplul.

Grecu a făcut şi el ruptură musculară şi va reveni cel mai devreme la meciul cu Dinamo. Băcilă s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu 5 minute înainte de start cu Rusu. La Pintilii situaţia e mai roz. Deşi a ieşit accidentat pe finalul partidei, căpitanul avea doar crampe musculare cauzate de lipsa minutelor în amicale.

Problemele medicale îi mai lipseau lui Grigoraş care trebuie să repare şi „bubele” apărute în jocul echipei din prima repriză. „Ne-am dus cu nasul pe sus, că noi suntem o echipă bună şi că Ceahlăul e o echipă care a intrat şi joacă după mult timp în prima ligă. În repriza a doua am jucat însă cu totul altceva. Pentru primul meci e bun şi un punct” crede primarul Cârciumaru.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: