Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Profit uriaş la Hidroelectrica

Hidroelectrica a înregistrat în luna septembrie 2016 un profit brut estimat de 93 milioane lei, dublu fata de aceeaşi perioada a anului 2015, si un profit estimat cumulat pe primele 9 luni ale anului 2016 de 1,13 miliarde lei, reprezentând o creştere de 30% fata de perioada similara a anului trecut, arată un comunicat al companiei.
Producţia lunii septembrie 2016 de 1,1 TWh determina la 9 luni un total de 13,14 TWh fata de numai 12,49 TWh realizati in aceeasi perioada a anului 2015. "Rezultatele înregistrate de Hidroelectrica sunt cu atat mai deosebite cu cat acestea sunt realizate pe fondul unei scaderi generalizate la nivelul primelor 9 luni 2016 a preturilor din piata de energie electrica fata de anul 2015, si se datorează măsurilor implementate cu succes de societate pe linia optimizării costurilor si veniturilor precum si a cresterii producţiei", arată sursa citată. (A.A.)

Vizualizări: 507

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: