Programul ascuns de guvernare. Promisiuni îndeplinite!

Strada s-a mai liniştit, aşa că mafia politico-economică îşi vede în continuare de treabă. De fapt, pe liderii PSD-ALDE, care par să aibă şi un program ascuns de guvernare, nu i-a oprit gălăgia străzii. Dimpotrivă. Au relansat pe piaţă o mafioţenie pe care au mai încercat-o în anii trecuţi, aceea de a pune toate companiile din energie şi alte sectoare strategice într-un fond de investiţii, pe care să-l listeze la bursă. Cine va pune mâna pe industria strategică din România? Rusia, China, Germania, SUA? Rămâne de văzut, deocamdată noul ministru al Economiei a anunţat proiectul, ştiind că nu va reacţiona nimeni, toţi fiind ocupaţi să numărăm câţi protestatari sunt la Cotroceni şi câţi în Piaţa Victoriei. Un alt exemplu, l-au pus pe Davidoiu, cel care a cesionat creanţe de o mie de miliarde de la fosta SNLO către o firmă de apartament, director la TAROM. Miza ar fi achiziţia a 30 de aeronave. Banii SNLO au fost pierduţi, iar DNA a dormit în papuci, că şi acolo e multă mizerie.

Hoţii din politică s-au săturat de partea bună din DNA, aşa că îşi fac propriile legi pentru a putea fura fără să poată fi traşi la răspundere. Mai mult, atacă dur oamenii legii, despre care spun că sunt adevăraţii mafioţi din România. Tăriceanu, Dragnea şi ai lor sunt nişte sfinţi, nişte victime ale unui sistem mafiot, şi nu se sfiiesc să se prezinte aşa şi prin intermediul ministrului de Externe Meleşcanu, spre stupefacţia cancelariilor occidentale.

Celebra OUG 13 îşi va produce efecte destul de curând. Asta pentru că ordonanţa de abrogare va fi declarată într-un fel sau altul neconstituţională, cel mai probabil prin atacarea într-unul din procesele aflate pe rol. Pesediştii au avut grijă să o facă neconstituţională, ca să pozeze pe de o parte că au cedat presiunii străzii, dar şi să satisfacă interesele mafiei pe de altă parte.

PSD şi ALDE nu lucrează după ureche în lupta lor pentru salvarea penalilor din politică. Au un program pe care îl respectă pas cu pas, iar faptul că sute de mii de oameni au protestat în stradă nu îi împiedică, ci doar le-a crescut costurile de implementare. Dar, care e problema, că doar banii îi vor fura tot de la noi.

Atenţie, însă! Nu este prea târziu pentru oamenii cinstiţi din politică să reacţioneze, mai ales că fără ei mafia nu poate fi pusă la pământ. Victoria de acum a PSD-ALDE este una de etapă, în timp toţi mafioţii care se cred azi zmei vor ajunge acolo unde le este locul. Nu fiţi complicii lor!

Vizualizări: 598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: