Proiectele noului ministru al Economiei

"Am facut parte dintr-o echipa guvernamentala care a lucrat mult pentru Romania. De aceea, sunt mandru ca plec", a spus fostul ministru al economiei, Ion Ariton, cu ocazia predarii mandatului noului ministru, Lucian Bode.
Noul ministru a declarat la investire că reorganizarea sistemului energetic rămâne un proiect pe care-l va dezvolta. „Nu doresc sa dezvolt acum, aici proiectele majore pe care mi le-am propus, cum ar fi reorganizarea sistemului energetic si investitiile din energie, privatizarea companiilor din portofoliul ministerului sau managementul privat, profesionist, as spune eu, al companiilor din subordinea ministerului, insa doresc sa subliniez importanta deosebita pe care am sa o acord mediului de afaceri“.

Acesta a asigurat şi patronatele şi sindicatele că va fi dialog. „Solutiile viabile vor fi rezultatul dialogului, pe care il voi intensifica cu partenerii de dialog si vorbesc aici de patronate, sindicate, de organizatii profesionale, de mediul academic, de specialisti in domeniu si, nu in ultimul rand, subliniez, nu in ultimul rand, cu Ministerul Afacerilor Externe, cu care intentionez sa derulez un program de actiuni conjugate pentru expunerea investitiilor romanesti in exteriorul granitelor Romaniei“.

Absorbtia fondurilor europene ramane o prioritate a mandatului meu, a mai spus noul ministru.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: