„Prostănacul” Geoană, critic faţă de „neexperimentatul” Ponta

Mircea Geoană susţine că felul în care Victor Ponta a vorbit despre datoriile pe care le are PSD din campania electorală reprezintă o dovadă a lipsei de experienţă politică a preşedintelui social-democrat.

Fostul lider al PSD a calificat declaraţiile lui Ponta ca fiind „formulări nepotrivite”, acesta amintind că şi el a preluat partidul în 2005 tot cu datorii, despre care s-a exprimat însă într-o manieră mult mai „elegantă”. Geoană susţine într-o postare pe blogul său că actualul preşedinte al partidului poate să se consulte pe această temă cu şefii de campanie electorală, respectiv cu Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc sau Liviu Dragnea.

Mai mult, ex-şeful social-democraţilor menţionează că preşedinţia unui partid nu înseamnă doar apariţii la TV şi atenţia opiniei publice. Geoană nu ezite să precizeze că felul în care s-a exprimat Ponta despre datoriile PSD din campaniile electorale „sunt total nepotrivite şi nu fac cinste celui mai mare partid din România”. Geoană declară că PSD a fost reprezentat până acum cu „decenţă şi seriozitate”, el exprimându-şi convingerea că lucrurile vor sta la fel şi în continuare. Fostul şef al PSD a avut reacţia respectivă după ce Ponta a anunţat că situaţia datoriilor partidului este „foarte, foarte gravă”, actualul preşedinte al social-democraţilor estimând sumele restante la peste două milioane de euro. Datoriile social-democraţilor au crescut invers proporţional cu veniturile din propriile declaraţii de avere ale liderilor partidului, deputatul de Gorj fiind printre membri PSD cu cele mai mari câştiguri înregistrate anul trecut, conform propriei declaraţii de avere.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: