Protecţia Copilului: Nu ne-am mai confruntat cu o astfel de situaţie

Poliţiştii au început o anchetă cazul copilului de 4 ani care a fost supus unor agresiuni sexuale, pentru a stabili dacă acuzaţiile mamei se adeveresc. „S-a primit apelul pe 112 în jurul orei 19.00 cu privire la faptul că un băiat de 15 ani intenţiona să întreţină relaţii sexuale cu un copil de 4 ani. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a început o anchetă pentru a verifica aspectele semnalate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. Cercetările continuă urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal întocmit să fie înaintat Parchetului cu propuneri legale”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al I.P.J Gorj.

Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj au aflat de acest caz şi îl vor consilia pe micuţ. „Acest caz a ajuns şi la noi şi deja l-am integrat pe copil într-un program de consiliere psihologică şi aşteptăm să vedem rezultatele medicale şi finalizarea anchetei de la poliţie pentru a înainta acest dosar Parchetului. Până în prezent nu ne-am mai confruntat cu o astfel de situaţie”, susţine Constantin Preoteasa, directorul executiv al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Toţi vecinii au aflat nenorocirea prin care trece atât femeia cât şi fiul ei şi au rămas muţi de uimire. „Am auzit ce s-a întâmplat şi nu ne vine să credem. Ne este frică să mai lăsăm copiii la joacă pentru că nu ştim ce se întâmplă. Ăsta e un animal nu e om când se ia de un copil de patru ani. E un monstru. Ne este frică pentru copiii noştri că putea fi oricare dintre ei”.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: