Proxenetul Bejinaru, cu gândul la libertate

Curtea de Apel Craiova va judeca mâine contestația pe care a depus-o cel mai la modă proxenet al Gorjului, Aristică Benoni Bejinaru nedorind să rămână în spatele gratiilor, unde se află de la sfârșitul lui iulie, împreună cu complicele său Muja Casian Bejat. Cei doi au contestat mandatele de arestare emise pe numele lor încă de la 1 august, dar de abia acum urmează să se judece contestațiile, vacanța judecătorească făcând ca lucrurile să nu evolueze așa de rapid cum și-ar fi dorit Bejinaru și Bejat.

Bejinaru este individul care ani de zile, începând din 2010 de când era în vizorul procurorilor DIICOT Târgu Jiu, figura ca lăcătuș mecanic la cariera Roșiuța, acesta fiind prezent la locul de muncă și când era pe litoral, cu bilet de concediu plătit de Complexul Energetic Oltenia. Individul obliga tinere, chiar și minore, să se prostitueze, iar bunăvoința șefilor săi o câștiga oferindu-le partide de amor gratuit cu fetele respective. Decizia pe care o va da Curtea de Apel mâine va fi definitivă, fiind greu de crezut însă că la probele din dosar Bejinaru va ieși prea curând din spatele gratiilor.

Activitatea acestuia la Roșiuța, dar și cea a șefilor care l-au pontat fictiv la locul de muncă face și obiectul unei anchete interne a Corpului de Control din Complexul Energetic Oltenia. Nu mai puțin de 12 șefi direcți și indirecți ai proxenetului sunt în vizorul șefilor din CEO, șase dintre ei riscând să își piardă locurile de muncă, iar ceilalți șase primind avertizări că le vor fi diminuate salariile ca urmare a protejării lui Bejinaru.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: