PSD Gorj: Congresul va avea loc în luna februarie

Liderii Partidului Social Democrat (PSD) de la Gorj susţin că mult aşteptatul Congres al partidului va avea loc în luna februarie. Astăzi, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD de la Bucureşti, pesediştii vor analiza organizaţiile judeţene care au obţinut rezultate proaste la alegerile prezidenţiale şi vor stabili cu exactitate data Congresului Naţional.

Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, a declarat ieri că nu mai este timp pentru organizarea unei astfel de întruniri în luna decembrie aşa că s-a luat o decizie unanimă ca marele Congres PSD să aibă loc în a doua lună a anului 2015. „Am mai discutat şi la întâlnirea de la Slatina şi îmi menţin declaraţia. Eu consider că în luna decembrie nu se poate organiza aşa cum trebuie un congres şi că cel mai bine este ca în şedinţa de joi comitetul executiv să ia o hotărâre de a organiza Congresul partidului în luna februarie. Cred că ne vom întâlni probabil toţi preşedinţii de organizaţie din ţară, vom discuta pe ordinea de zi şi vom vedea ce se aprobă şi ce nu”, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Deşi există voci în partid  care susţin organizarea Congresului în luna decembrie, vicepreşedintele la nivel naţional al PSD, Ion Călinoiu, nu doreşte organizarea acestei şedinţe la sfârşit de an. „Data congresului este una bine stabilită să aibă loc în februarie.  Nu cred că este cazul să le îngrămădim pe toate în ajunul sărbătorilor şi să avem eveniment politic după eveniment politic, încât să nu existe şi hotărâri care să stea la baza organizării activităţii pe termen mediu şi lung”, a declarat Ion Călinoiu, vicepreşedintele PSD.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: