PSD Gorj susține că a trimis propunerea de subprefect

Prefectul de Gorj, liberalul Marcel Iacobescu, a susținut ieri în spațiul public că PSD nu a făcut la guvern nicio propunere de subprefect, de asta nu a fost făcută nicio numire.

PSD Gorj susține că, potrivit protocolului din cadrul Coaliției de guvernare, Partidului Social Democrat Gorj îi revin cele două poziții de subprefect. La acest moment, a fost trimisă spre analiză o primă propunere, în persoana domnului Romeo Chiriac. În ceea ce privește cea de-a doua nominalizare, ea va fi făcută la o dată ulterioară, în urma unei analize în cadrul partidului, susține PSD într-un comunicat.

”Nu stiu pe cine a sunat domnul prefect la Guvern, cu cine a vorbit, dar, în orice caz, nu a vorbit cu cine trebuia. Bănuiesc că nu a sunat la Administrativ sau la Logistică. Dacă l-ar fi sunat pe primul ministru sau pe secretarul general al Guvernului, s-ar fi informat corect. Propunerea există. Am făcut o singură nominalizare, deocamdată, care este trimisă spre avizare, așa cum se întâmplă în toate situațiile pentru prefecți, subprefecți, secretari de stat și subsecretari de stat. Așteptăm răspunsul comisiei de avizare, care va fi publicat și în Monitorul Oficial”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Afirmația prefectului liberal, făcută la Radio Accent, a fost următoarea: „N-aș vrea să dezamăgesc sau să bucur pe cineva. Am sunat astăzi (n.r. miercuri) pentru că este o ședință de Guvern, unul dintre puncte a fost numirea de subprefecți. Am întrebat dacă și la Gorj va fi numit subprefect, pentru că m-am cam săturat singur. Mai vreau și eu un coleg. Nu știu unde a ajuns acel plic cu numele. Am primit răspunsul că de la Gorj nu s-a făcut nicio propunere, ceea ce m-a nedumerit. Mă, stai un pic, că s-au făcut două propuneri. Unde au ajuns?”.

Vizualizări: 1,634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: