Râbu era director în minerit atunci când PSD spunea că nu are aşa ceva

Noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Vasile Râbu, şi-a publicat declaraţia de avere pe pagina de Internet a instituţiei. Astfel, conform documentului respectiv, până pe 26 mai 2009, acesta  a câştigat ca director în cadrul Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia peste 30.000 de lei.

Situaţia respectivă s-a înregistrat chiar în perioada în care social-democraţii gorjeni ţipau sus şi tare că ei nu au oameni în funcţii de conducere în minerit sau energie la nivel de judeţ. Ulterior, după ce nu a mai fost şef în minerit, Râbu a devenit adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, funcţia în care a rămas până la mijlocul lunii octombrie, perioadă în care a câştigat peste 18.000 de lei.

Noul vicepreşedinte a câştigat pe parcursul anului trecut şi peste 16.000 de lei în calitate de consilier judeţean şi membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Gorj. Soţia acestuia, ca profesor la un liceu din Motru, a câştigat şi ea aproape 40.000 de lei anul trecut, cei doi soţi având de achitat la bancă un credit de 50.000 de euro luat în 2008 pentru 20 de ani. Râbu nu a făcut achiziţii importante în ultimii ani, el având două maşini un WV Golf şi un Peugeot, ultimul fiind cumpărat în 2004. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean mai are un tractor cu remorcă, precum şi terenuri în zona Motru, unde, de asemenea, mai deţine un apartament şi o casă.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: