Râbu se transferă în organizaţia lui Aurel Popescu

Consilierul judeţean Vasile Râbu se va transfera la PSD Târgu Jiu săptămâna viitoare. Râbu a plecat din organizaţia de la Motru din cauza unor probleme pe care le-a avut cu primarul Dorin Hanu. Acesta s-a plâns de faptul că vechii pesedişti nu mai au nici un cuvânt de spus în organizaţia condusă de edilul local. Vasile Râbu îşi doreşte încă un mandat de consilier, însă spune că nu va fi „o tragedie” dacă nu va figura pe listele PSD.

Vasile Râbu este aşteptat în Organizaţia Municipală a PSD Târgu Jiu. „Eu am purtat discuţii cu domnul Râbu. Dumnealui a mai făcut parte din organizaţia municipală PSD Târgu Jiu până în anul 2012, înainte de alegerile parlamentare, atunci când s-a reînscris în organizaţia Motru pentru a-i ajuta la buna desfăşurare a campaniei de parlamentare. Este o persoană care a dovedit foarte bune calităţi din punct de vedere organizatoric şi al capitalului uman pe care îl poate atrage alături de dumnealui. Am purtat acum discuţii cu domnul Râbu pentru a reveni în organizaţia municipală. Este un om pe care îl văd în echipa noastră, un om pe care ne putem baza, un om care poate să ne ajute şi să ne sprijine în campaniile din 2016”, a declarat Aurel Popescu, preşedintele PSD Târgu Jiu.

Vasile Râbu a renunţat la ideea de a pleca de-a pleca din PSD. „Eu am mai fost la PSD Târgu Jiu şi m-am simţit destul de bine, dumnealor sunt nişte oameni deosebiţi, toată organizaţia PSD şi în special domnul Popescu, care într-adevăr este un lider. Zilele astea am fost puţin ocupat, dar săptămâna viitoare sigur vin la Târgu Jiu pentru a face transferul de la Motru la Târgu Jiu. Nu voi pleca din PSD, la supărare am spus că merg la alt partid, sunt de 25 de ani în PSD, sunt printre fondatorii Partidului Social Democrat la Motru”, a declarat Râbu.

„La Motru nu am fost respectat”

Vasile Râbu spune că primarul Dorin Hanu i-a cerut să aibă o discuţie, însă discuţia nu-l va face să se răzgândească. „M-am întâlnit cu domnul Hanu şi mi-a spus că vrea să purtăm o discuţie referitoare la supărarea mea, că am plecat din organizaţia de la Motru. Acum dumnealui este plecat în concediu, dar discuţia cu dânsul nu va schimba cu nimic decizia mea de a reveni în PSD Târgu Jiu. Opţiunea mea rămâne organizaţia de la Târgu Jiu. Nu mă voi răzgândi pentru că deja am vorbit cu domnul Popescu, iar noi suntem oameni de cuvânt. Am plecat că nu am prea fost respectat şi nu am fost consultat în organizaţia de la Motru, acolo membrii vechi ai partidului nu mai au un cuvânt de spus, dar nu-i nici un fel de problemă eu le doresc numai baftă şi noroc”, a declarat Vasile Râbu.

INTENŢIE

Vasile Râbu îşi mai doreşte încă un mandat de consilier în anul 2016. „Aş vrea să candidez pentru un post de consilier judeţean, dar dacă nu se poate consilier judeţean, consilier local, nu-i nici un fel de problemă. Nu voi face o tragedie dacă nu voi mai fi consilier judeţean”, a precizat Râbu.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: