Rata şomajului scade

Rata şomajului în judeţul Gorj a scăzut considerabil în ultima perioadă ajungând la valoarea de 9,9% de la 10,97%. Potrivit purtătoarei de cuvânt, Ana maria Niculescu, numărul şomerilor din judeţul nostru a ajuns la 15.242 de la 16.230 câţi erau în luna octombrie. Rata şomajului ar putea creşte din nou în luna decembrie când un nou val de disponibilizări va atinge judeţul Gorj. (C.S)

PE SCURT:

Gorjenii reclamă operatorii de telefonie mobile

Peste 20 de gorjeni au sesizat în ultima perioadă Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Gorj fiind nemulţumiţi de faptul că atunci cânt au vrut să rezilieze contractele cu operatorii de telefonie mobilă la care erau abonaţi au fost puşi să plătească sume foarte mari. Conform legii 161 din 19.07/ 2010, care modifică legislaţia privind clauzele abuzive din contracte se consideră abuzivă taxa pe care consumatorul trebuie să o plătească, o taxă de reziliere fixă. Noua lege se aplică atât contractelor aflate în derulare, cât şi celor care se încheie în viitor. (M.N.)

Investiţii

Investiţii de mai mult de 15.000 de euro la un drum comunal din comuna Bumbeşti Piţic care face legătura între satul Cârligi şi DN 67, Târgu Jiu-Râmnicu Vâlcea. Potrivit primarului Ion Pienaru, termenul lucrării este 15 noiembrie în prezent desfăşurându-se lucrări la şanţuri şi reprofilarea drumului. Lungimea drumului este de <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2,5 km iar banii vin cu finanţare europeană. (C.S) 

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: