Răuţ a contestat pe patru pagini alegerile de la PNL Gorj

Ion Răuţ a depus ieri la Bucureşti o contestaţie pe patru pagini cu privire la alegerile care au avut loc la începutul acestei luni. Cel care a câştigat alegerile, Dian Popescu, exclude varianta ca acestea să nu fie validate.

Dian Popescu s-a arătat convins că liderii de la centru nu vor lua în calcul contestaţia depusă de Ion Răuţ. „Să nu credeţi că cei de la Bucureşti nu ştiu cu cine au de-a face. Ştiu că a trimit ieri o contestaţie pe patru pagini, dar este exclus ca alegerile să nu fie validate. Acest „nu ştiu cum îl cheamă” care a depus contestaţie nu ştie decât să dezinformeze. Mi-a pus în gură lucruri pe care nu le-am spus”.

Ion Răuţ: „Am scris-o într-o oră şi jumătate”

Ion Răuţ nu a vrut să facă public ce a scris în contestaţia pe care a redactat-o într-o oră şi jumătate. „Această contestaţie nu se referă în niciun fel la Dian Popescu ci la Biroul de Alegeri. Eu dau în organizarea conferinţei şi strigă Dian Popescu că-l doare, iar Ionuţ Stroe şi Mihai Călinescu nu zic nimic. Da, am făcut o contestaţie care are patru pagini şi pe care am scris-o într-o oră şi jumătate, nu vă pot spune ce am scris pentru că nu trebuie să scoatem rufele pe sârmă. Un lucru singur vă pot spune că în contestaţie amintesc şi de cele 28 de buletine care au fost însemnate pentru că trebuie ca votanţii să fie identificaţi”, a spus Ion Răuţ.

Răuţ se crede în continuare victorios

Deşi spune că el nu a fost învins ci din contră victoria a fost de partea lui, Ion Răuţ spune că va sesiza şi Curtea de Onoare şi Arbitraj în cazul în care răspunsul Consiliul Naţional Executiv, unde a depus contestaţia nu va fi în favoarea lui. „Eu nu am pierdut şi nici nu voi pierde dacă nu se va rezolva nimic în urma acestei contestaţii ci din contră voi ieşi victorios, este o victorie morală a unui om care n-a trecut cu uşurinţă peste multe nereguli. Dian Popescu ar trebui să nu treacă cu vederea că a fost ales într-un mod neechivoc”, a adăugat Răuţ 

Da, am făcut o contestaţie care are patru pagini şi pe care am scris-o într-o oră şi jumătate, nu vă pot spune ce am scris pentru că nu trebuie să scoatem rufele pe sârmă.

Ion Răuţ, membru PNL Gorj

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: