Răuţ contestă alegerile din PNL Gorj dacă are drum la Bucureşti

Fostul purtător de cuvânt al liberalilor gorjeni bate în retragere atunci când vine vorba de continuarea demersurilor pe care singur le-a anunţat în privinţa contestării alegerilor din PNL Gorj desfăşurate pe 4 septembrie. El spune că îşi continuă demersul doar dacă are drum prin capitală, drum care nu se prea întrevedea ieri prin agenda sa pe zilele ce urmează…

Ion Răuţ declară că validarea s-a făcut fără ca şefii de la Bucureşti să ia în calcul şi o contestaţie pe care el a depus-o la Consiliul Naţional Executiv. Acum el spune că se gândeşte de două ori dacă îşi continuă sau nu demersul de a contesta alegerile care au dus, culmea, şi la includerea lui în componenţa noului Birou Teritorial Permanent al PNL Gorj. „Eu nu l-am contestat pe Dian Popescu, ci modul în care au fost organizate alegerile. Eu nu contest votul, îl respect, iar disputa mea nu e cu Dian, ci cu Ionuţ Stroe, pentru că el a fost organizatorul. Au fost 28 de buletine de vot cu diferite însemne, iar dacă lui Dian îi place situaţia asta…Un număr de 15 buletine au avut ca marcaj litera T şi eu pot să cred că acestea proveneau de la Târgu Jiu. Toate erau pentru Dian Popescu, pentru că dacă mai era şi altcineva votat poate credeam altceva. Cineva ar trebui să se pronunţe în privinţa acestor buletine. Eu am la dispoziţie 10 zile ca să depun o contestaţie, dar voi face acest lucru doar dacă voi avea drum la Bucureşti. Dacă la Consiliul Naţional nici nu a fost luată în discuţie prima pe care am depus-o încep să cred că e momentul să mă gândesc la bancul cu banca şi miliţianul. Banca cedează după ce un miliţian se aşează pe ea şi ştiţi de ce? Cel mai deştept cedează primul”, afirmă Răuţ, fost ofiţer de securitate, funcţie pentru care Dian Popescu a şi anunţat că îl va exclude din partid, conform unor prevederi statutare.

Vineri, când este ultima zi, este un superb spectacol de muzică populară la Târgu Jiu şi, sincer să fiu, aş prefera să fiu la acel spectacol, decât să fac un drum la Bucureşti doar pentru a depune contestaţia.

Ion Răuţ

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: