Răuţ despre documentele lui Condescu: „O golănie”!

Documentele pe care Marin Condescu le-a făcut publice săptămâna trecută prin intermediul unei conferinţe de presă, pentru a arăta că la clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu actele financiar-contabile şi activitatea sunt în ordine, nu sunt tocmai pe placul directorului de resurse umane din Complexul Energetic Oltenia, Ion Răuţ.

Răuţ spune că administraţia aşteaptă oficial actele pe care le-a solicitat de la preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii, Răuţ susţinând că presa nu trebuie să fie un intermediar, pentru că solicitarea de a primi documentele a fost transmisă cu adrese oficiale către club, nu prin intermediul jurnaliştilor.

„Nu se poate folosi de o astfel de golănie, că transmite documentele către noi prin presă. Aşteptăm calea oficială, pentru că noi am transmis cererile noastre pe cale oficială. Am trimis adrese şi la reprezentanţii noştri de la club, domnii Pisc şi Burlan şi domnul Pisc ne-a dat un raport al cenzorilor şi nimic mai mult, asta că tot spunea Marin Condescu că documentele arătate jurnaliştilor sunt şi la reprezentanţii noştri. Nu e adevărat. Domnul Burlan a dat în scris că nu are nici un document de la club pe care să ni-l transmită. În plus, domnul Condescu, din ce am văzut, confundă bilanţul cu bugetul. Rapoartele pe care i le-am cerut noi tot va trebui să ni le prezinte odată şi odată, de aceea a şi recurs la această golănie cu conferinţa de presă, ca să mimeze transparenţa”, spune Răuţ, care susţine că el este reprezentantul CE Oltenia în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Pandurii, post însă în care Marin Condescu îl recunoaşte pe Ion Pisc, director al Termocentralei Rovinari şi fost director al Complexului Energetic Rovinari.

Vizualizări: 258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: