Răzvan Rotaru: Vom face din PC o alternativă la PSD

Deputatul Răzvan Rotaru, noul membru al Partidului Conservator, spune că va reconstrui organizaţia de la Gorj fără să aspire la funcţia lui Marius Borcan. Ba mai mult, intenţionează să facă din PC o altă alternativă pentru gorjenii care în ultimii 23 de ani au fost conduşi autoritar de PSD. Odată reorganizaţi, conservatorii vor ridica pretenţii la funcţiile de conducere de la instituţiile deconcentrate, Răzvan Rotaru precizând că dacă îşi impun proprii membri vor putea face treabă bună la nivelul judeţului.

Rep.: Aţi intrat în Partidul Conservator. V-aţi gândit să preluaţi organizaţia judeţeană?

R.R.: Nu am discutat despre nici o funcţie în Partidul Conservator. Consider că domnul Borcan îşi merită cu prisosinţă funcţia pe care o are în prezent. Sperăm ca împreună cu dumnealui şi cu domnul Barbu să facem o echipă bună.

Rep.: Care este principalul motiv pentru care aţi plecat din PP-DD?

R.R.: Aşteptările mele de la liderii PP-DD au fost înşelate. Probabil şi eu am dezamăgit conducerea centrală a partidului, rămâne de văzut cine a avut dreptate. Am încercat să găsim înţelegere pentru a organiza alegeri în PP-DD pentru a se termina cu interimatul, lucru care nu s-a întâmplat.

Rep.: V-a influenţat în vreun fel decizia domnului Barbu de a părăsi PP-DD?

R.R.: Eu şi domnul Barbu am făcut echipă încă din timpul campaniei şi consider că împreună vom face treabă bună.

Rep.: Aveţi regrete că aţi luat această decizie?

R.R.: Am regrete sufleteşti. Nu e uşor să schimbi echipa care m-a adus în Parlament, iar sufleteşte mi-a fost foarte greu să fac acest pas.

Rep.: Care sunt planurile dumneavoastră în ceea ce priveşte Partidul Conservator?

R.R.: Vom încerca să facem din PC  o alternativă la PSD. De 23 de ani, PSD-ul conduce în mod autoritar Gorjul pentru că oamenii nu au altceva mai bun. În condiţiile în care vom avea o organizaţie puternică, oamenii vor vedea cu alţi ochi Partidul Conservator, care în momentul de faţă este ca şi inexistent la nivelul judeţului Gorj.

Rep.: În momentul de faţă PC-ul nu are funcţii de conducere la instituţiile deconcentrate. Aveţi de gând să faceţi ceva pentru a îndrepta lucrurile.

R.R.: În mod normal, PC-ul va trebui să primească funcţii de conducere la nivelul judeţului Gorj. Numai aşa se pot pune baze serioase la nivelul judeţului. Numai sprijinindu-ţi proprii oameni poţi face ceva. Până acum nu am discutat nimic nici despre funcţii în organizaţia judeţeană a PC sau despre funcţii de conducere la instituţiile deconcentrate ori în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: