Reacţii după reţinerea lui Fluerătoru şi Giuran

Liderul de sindicat Minerul, Marin Golea, a declarat ieri că reţinerea sindicalistului Cristea Fluerătoru este o „răzbunare a partidului“. „E posibil să fie vorba de o răzbunare. Îmi pare rău dacă colegul meu  ajuns în situaţia asta. Dumnealui şi-a făcut treaba de lider de sindicat. A avut o activitate sindicală deosebită. Implicarea sa în acţiunile sindicale e posibil să fi deranjat conducerea partidului”, a declarat Golea, care a menţionat că intenţia celor de la guvernare este să intimideze sindicatele.

Un alt lider, Constantin Creţan, se bucură de ce i se întâmplă lui Fluerătoru şi crede că mai sunt şi alţi lideri care ar trebui traşi la răspundere. Constantin Mitrescu, preşedinte la sindicatul Energia din Rovinari, spune că nu ştie multe detalii despre cazul Fluerătoru, mai ales că dosarul nu are legătură cu Federaţia Naţională Mine Energie. „Nu cunosc detalii. Am înţeles că este un eveniment petrecut acum 6-7 ani. Nu cred că este răzbunare“, a spus Mitrescu.

Primarul Dorin Hanu a afirmat ieri că nu ştia despre anchetarea liderului sindical din Motru, Cristea Fluerătoru, iar reţinerile în acest caz l-au uimit. Primarul din  Motru a mai spus că inginerul Nicolae Giuran, reţinut în acelaşi dosar, este membru al Partidului Democrat Liberal şi că a fost în echipa de campanie a fostului deputat Severus Militaru. „Aici nu cred că poate fi vorba de vreo răzbunare, pentru că se vede cât de rău arată drumul, că n-a fost respectat proiectul”, a mai spus Hanu. (M.M.)

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: