Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Recidivist condamnat pentru furt

Verdict al magistraților gorjeni în dosarul de furt calificat al unui individ care este și recidivist. Vania Adrian Antonof a fost implicat în trecut într-o rețea de trafic de droguri, el executând o parte din pedeapsă, după care a plecat în străinătate. S-a reîntors însă acasă și s-a apucat de furturi, anul trecut ajungând din nou în spatele gratiilor. Acum a primit o condamnare de 1 an și 8 luni pentru spargerile date, pedeapsa fiind contopită cu restul pe care îl mai avea de executat de la condamnarea anterioară.
În vara lui 2013 Antonof era plecat din țară și încerca să afle de la avocații români, cu ajutorul internetului, în cât timp i se prescrie pedeapsa pentru a putea reveni la Rovinari acasă. „Bună numele meu este antonof vania adrian...am probleme cu legea și sant plecat din tara de o gramada de timp...ami puteti da si mie un ras la ce ia ce va voi lasa scris?? am copiat de la ministerul de justitie...singurul lucru care ma intereseaza este dupa cat timp voi scapa de chinul asta ...”, a scris Antonof către avocați, el trimițându-le și sentința în baza căreia a fost condamnat. După ce a primit răspunsul de la avocați rovinăreanul a revenit în țară și, la scurt timp, s-a apucat de furturi, ajungând din nou după gratii.

Vizualizări: 327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: