Recrutări pentru instituţiile militare de învăţământ

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară prin Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Judeţean Gorj, activitatea de recrutare a tinerilor - băieţi şi fete, pentru a urma o instituţie militară de învăţământ în anul universitar 2018-2019.

Sunt scoase la concurs locuri pentru următoarele instituţii de învăţământ:

* Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” din Bucureşti - 21 locuri;

* Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu - 334 locuri;

* Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov - 138 locuri;

* Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanţa - 80 locuri;

* Academia Tehnică Militară din Bucureşti - 245 locuri;

* Institutul Medico-Militar – 178 locuri, din care: Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti: Medicină generală – 60 locuri; Medicină dentară – 13 locuri; Farmacie – 15 locuri; Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş: Medicină generală – 90 locuri.

Pentru recrutarea tinerilor care doresc să devină ofiţeri în activitate se primesc candidaţi care îndeplinesc criteriile generale şi specifice de recrutare, absolvenţi ai învăţământului liceal cu diplomă de bacalaureat, iar dacă sunt elevi în ultimul an, să facă dovada promovării examenului de bacalaureat, până la data concursului de admitere şi care au vârsta de cel mult 26 de ani – 24 de ani pentru aviaţie-naviganţi, împliniţi în cursul acestui an.

Candidaţii întocmesc dosarul de candidat până la data de 03.04.2018, susţin probe de selecţie la Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare Alba-Iulia şi examen de admitere la instituţia de învăţământ.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Gorj, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Gorj, situat în Târgu Jiu, strada Parâng nr. 1, luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30-16.30, marţi între orele 08.30-18.30, iar informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0253-215.563.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro.

Vizualizări: 676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: